Schermafbeelding%202020-10-23%20om%2011.

Marcom is mijn passie

Professioneel, gedreven en met een passie voor marketing en communicatie, Het is mijn missie om bedrijven te helpen bouwen aan een impactvolle en positieve communicatie met betrokken medewerkers en tevreden klanten. 

Mijn kracht ligt in het meedenken bij het bepalen van de strategische doelstellingen en de vertaling naar een hands-on marketingplan. Ik ben een echte doener. Samen met jou en/of jouw team zetten we echte stappen voorwaarts. We stropen de mouwen op en gaan aan het werk, want er is een hoop te doen. Heerlijk!

Meer over mij

Ik ben energieke levensgenieter met een actieve levensstijl. Naast mijn grootste passie, mijn werk, ben ik dol op de natuur. In mijn vrije tijd vind je mij in de tuin en bij mijn bijen. Ik houd vijf bijenvolken in onze tuin en in een grote landschapstuin. Daarnaast houd ik van spinning, krachttraining en vind je mij regelmatig op de golfbaan. Verder ben ik dol op koken en eten met vrienden en dansen (Argentijnse tango).

 

Wij hebben 2 geweldige kinderen die inmiddels hun eigen weg hebben gevonden en met mijn partner Hans ben ik al 33 jaar heel gelukkig! Tot slot is er Saartje, onze lieve en trouwe labradoodle.